Sky Contact

SKY - Contact Webshop

SKY - Contact Webshop

Cijenjeni posjetitelji, dobrodošli na SKY Contact webshop! Ovdje možete pronaći vrhunsku opremu od kvalitetnih proizvođaća po pristupačnim cijenama i naravno sve što vam treba za vaš kvalitetan antenski sustav na samo jednom mjestu.

Imate puno želja koje su vezane uz vaš antenski sustav, a smatrate ih nedostižnima ili kompliciranima??! pozivamo vas da nam iznesete svoje želje pa ćemo prema vašem upitu i prema vašim smjernicama sastaviti najbolju moguću ponudu koja će zadovoljiti sve vaše želje u skladu sa vašim mogućnostima. Uz SKY Contact sve vaše želje i sve ono što želite može postati stvarnost već danas.  ŽELITE ODABRATI NAJBOLJI SATELITSKI RECEIVER KOJI ĆE BITI U SKLADU SA VAŠIM STILOM I MOGUĆNOSTIMA, A U MORU PONUDE NIKAKO NE MOŽETE PRONAĆI PRAVO RJEŠENJE?

Na pravom ste mjestu!

Tvrtka SKY Contact kao specijalizirani satellite shop u suradnji sa svim kvalitetnijim uvoznicima provodi istraživanje i u velikoj ponudi koja je dostupna na dohvat ruke svakome ispituje te samo za vas odabire i nudi najbolje i najkvalitetnije proizvođače satelitskih prijemnika koji će funkcionalnošću i dizajnom krasiti vaš dom. U velikim trgovačkim centrima je izbor obično velik ali  je sudbina izloženih satelitskih prijemnika često izložena brzom propadanju uzrokovanom lošom tehničkom podrškom koja je kruna svakom boljem satelitskom receiveru. Receiveri koje nudimo mi su potpuno tehnički kompatibilni i za njih je softverska podrška stalna i kvalitetna. Zamislite kako bi vaš kompjuter radio i koliko bi bugova i tehničkih nedostataka imao da ga ne prati kvalitetna tehnička podrška...

Ne nasjedajte na marketinško tržište već u suradnji sa našim profesionalnim teamom pronađite najbolji satelitski prijemnik za sebe.

Također vam nudimo široku paletu originalnih satelitskih kartica koje ce obogatiti vas tv program sa kvalitetnim sportskim, filmskim, dokumentarnim ili porno kanalima.

SKY Contact je tvrtka specijalizirana za vaše antenske sustave. Uspješno poslujemo već 10 punih godina a tradiciju naše kvalitete potvrđuju naši brojni kupci i korisnici usluga. Naše usluge su 100 % profesionalne i korektne te smo vam u mogućnosti ponuditi puno više za vaš novac.

Kada jednom kupite u SKY Contactu i kada počnete koristiti naše usluge postat ćete sigurni da je SKY Contact vaš najbolji izbor, a samim time osjetit ćete zadovoljstvo s obzirom da ćete u potpunosti upravljati situacijom i napokon si priuštiti potpuno zadovoljstvo profesionalnosti i kvalitete.

U monštvu šarolike ponude i u mnoštvu konkurenata mi se ističemo svojim pozitivnim stavom i za nas ništa nije nemoguće. Misija našeg postojanja je: Pružiti što bolju i kvalitetniju uslugu svima koji su nam poklonili svoje povjerenje. Želimo vam omogućiti niske i pristupačne cijene sa raznolikim i fleksibilnim oblicima plaćanja jer smo svjesni svih vaših želja i potreba te zbog vas idemo u korak s vremenom i svakom našem kupcu želimo pružiti potpuni osjećaj zadovoljstva. Jednom započeta suradnja za nas je kvalitetan početak dugoročne suradnje, a svrha jest cjelokupni boljitak bez nepotrebnih repova i odgađanja dovršetka započetih projekata te u svrhu stvaranja našeg profesionalnog tima koji će u potpunosti zadovoljiti sve vaše i naše (ne)realne želje i potrebe. Vi ste ti koji nas činite boljima i naše je zadovoljstvo pružiti vam kvalitetu i zadovoljstvo.

Slogan naše tvrtke glasi : "Spajamo vaš dom s nebom".

Poduzeće SKY Contact odobrava 12 mj. apsolutnog jamstva na sve konfiguracije ili komponente posebno !

Želimo vam ugodnu kupovinu i zahvaljujemo vam se na vašem povjerenju.

Košarica  

(prazno)

Novi proizvodi

Nema novih proizvoda

Akcije

Trenutno nema akcija